Leren Leren

Effectief & persoonlijk 

Studiebegeleiding is een breed begrip, daarom noem ik hetgeen ik aanbied graag 'Leren leren'. Heel wat jongeren zien soms de verbindingen en onderdelen niet meer in de grote massa leerstof. We gaan dan ook samen aan de slag om al de te leren materie te organiseren en plannen zodat het begrijpen en het leren ervan gemakkelijker gaat. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat je studiemethode goed zit. Hierdoor gaat leren sneller en vlotter wat een grote invloed heeft op je motivatie. En laat dat nu net een heel belangrijke drijfveer zijn tijdens je schoolcarrière: motivatie.

 

Studeren is iets wat je deels zelf in de hand hebt maar waar ook je omgeving je kan bij helpen. Daarom ondersteun ik ook graag de ouders. Als ouder ben je een steunpilaar voor je kind en oefen je heel wat invloed uit. Weet je zelf niet goed hoe je jouw kind kan begeleiden? Neem hieronder dan een kijkje.

 

Heb je zelf een hulpvraag die niet beschreven staat, neem dan snel contact met me op. Zo kunnen we een persoonlijk en individueel traject opstarten.