Jannie

Dochter, echtgenote & mama.

Mijn eigen nest en het nest waar ik vandaan kom, zijn 2 belangrijke plekken voor mij.

Ze geven mij rust op de dagen dat ik energie nodig heb en bieden mij een uitlaatklep op alle andere momenten.  Het is de plek waar mijn innerlijke kind onbezorgd kan komen piepen en plezier kan maken wanneer het dat wil.

Coach

Kinder- en gezinscoach - gedragscoach

Zorgjuf zijn vind ik fantastisch maar ik bots regelmatig op beperkingen. Daar waar ik meer hulp kan en wil bieden, zijn de verantwoordelijkheden en mogelijkheden binnen het onderwijs soms beperkt. Ik voel dat ik meer wil doen en volgde daarom de opleiding van kinder- en gezinscoach. Bij elke onderdeel dat ik leerde kennen en elk hoofdstuk dat ik studeerde, wist ik, dit is iets waar ik het verschil kan maken en waar ik veel voldoening kan uithalen. Om mijn expertise te versterken en een betere coach te worden, ben ik nu volop bezig aan de opleiding gedragscoach.

Juf

NCZ

Van oorsprong leerkracht secundair Voeding-Verzorging en Niet-Confessionele Zedenleer. In de praktijk ben ik al 7 jaar manusje van alles in het lager onderwijs. De meeste tijd spendeer ik in mijn zedenleerklas waarbij ik les geef aan kinderen van 6 tot 12 jaar. De voorbije jaren heb ik ook al heel wat ervaring opgedaan als zorgjuf en juf in het eerste en het zesde leerjaar.